на живо

FourFourTwo: Бербатов с първи стъпки в киното

Актьорският талант на българина не остана незабелязан

"Ерик Кантона, Вини Джоунс, а сега и Димитър Бербатов. Бившият нападател на “Манчестър Юнайтед” вече може да се похвали с първи стъпки в киното. Нещо повече – на екрана той изглежда също толкова брилянтно небрежен, колкото и на терена."

Така започва материал на авторитетното списание FourFourTwo за новото поприще на голмайстор №1 на България.

Берба, който в момента носи екипа на индийския “Керала Бластърс”, играе ролята на мафиотски бос в новия български филм “Революция X”.

Нападателят използва официалния си профил във "Фейсбук", за да се похвали, споделяйки първи трейлър на продукцията. "Актьорският ми дебют. Скоро по кината", написа Бербо.

В "Революция Х" той ще играе мафиотски бос на родното Черноморие под името Карваджо, а в ролята на негови служители влизат актьори като Мариан Вълев-Куката и Александър Сано, познати от сериала "Под прикритие".

Филмът е продължение на сериала "Революция Z" и събира популярни актьори - Силвия Петкова, Диляна Попова, Георги Кадурин, Стефка Янорова, Башар Рахал. В него ще гледаме и противоречивата изпълнителка Гери-Никол.

Отдавна се знае, че Бербатов е идеален за киното. Английските медии го сравняват с Анди Гарсия, тъй като между двамата има огромна визуална прилика. Българският футболист не крие, че холивудският актьор е негов любимец. Имитира го, при това доста успешно. Преди мача си срещу "Звездите на Фиго" Митко се превъплъти в ролята на Кръстника в забавно клипче с дъщеря си Деа, публикувано в социалните мрежи.

Актьорският му талант не остава незабелязан. А ако Димитър е толкова добър, колкото Кантона, очаквайте да го видите в промоционалните клипове на световните първенства през следващите 20 години.

Тагове:

@