на живо

Неймар скърби за приятел, починал в опит да избяга от изневяра

МС Кевин почина преди седмица, а футболистът на ПСЖ му посвети Купата на Франция

Черната жалейка на профила на Неймар в социалните мрежи озадачи редица негови фенове и последователи. Най-скъпият футболист в света скърби за свои приятел, починал преди седмица.

Неговото име е Кевин Нашименто Буено, но е познат като МС Кевин. Той пее бразилски фънк, а почитателите му са милиони. В "Инстаграм" го следват над 10,7 млн. фенове, а песните му са гледани над 30 млн. пъти. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by NJ 10  (@neymarjr)

Двамата с Неймар бяха близки приятели и футболистът на "Пари Сен Жермен" очаквано много тъгува за загубата на МС Кевин. Бразилецът дори посвети на музиканта спечелената Купа на Франция. Парижани победиха с 2:0 "Монако" във финала, а Ней след това показа фланелка с лика на приятеля си.

Според бразилските медии, МС Кевин е починал на път за болницата, след като е скочил от прозореца на хотелската си стая. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kevin Nascimento (@mckevin)

Таблоидите достигат по-далеч и съобщават, че певецът опитал да скочи в басейна, но не преценил разстоянието. А предприел тази крачка, за не бъде хванат в изневяра с модела Бианка Домингес от съпругата си Деолане Безера, с която сключи брак в края на април 2021 г. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kevin Nascimento (@mckevin)

Трагедията накара Неймар да излее душата си в социалните мрежи и да благодари на Кевин за подкрепата.

"Не мога да повярвам. Само на 23 години... Не знам какво да кажа, хлапе! Мога само да ти благодаря за любовта, за татуировките, за тениската, за снимките. Сигурен съм, че някой ден ще те прегърна отново!", написа Неймар.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by NJ 10  (@neymarjr)