на живо

Проблемите и диамантите на Кристиано Роналдо (ВИДЕО)

Кои са най-интересните новини в разгара на третия кръг на груповата фаза

Кристиано Роналдо винаги е имал свойството да привлича върху себе си светлините на прожекторите! Новото звездно попълнение на "Ювентус" окупира челните страници на издания и сайтове в последно време не толкова с изявите си на терена, колкото с участието си в скандала с американката Катрин Майорга.

Тя го обвинява, че през 2009 г. я е изнасилил, а след това ѝ е платил, за да си мълчи. Той отказа да коментира до... понеделник (22 октомври). Преди мача на "Старата госпожа" с бившия клуб на Роналдо "Манчестър Юнайтед", той бе лаконичен - "Истината ще излезе наяве!".

Тези дълго чакани думи не отвлякоха вниманието на медиите от нещо друго, което блестеше на пресконференцията - часовникът на звездата с 424 диаманта.

Днес (24 октомври) пък "Барселона" ще излезе срещу "Интер" и ще трябва да се справя с друго предизвикателство - липсата на контузения Лионел Меси. Мачът може да гледате пряко по bTV Action, а вариант за заместник на любимия аржентинец е... Христо Стоичков.

Спорът дали най-скъпият футболист в света Неймар е по-добър от неговия съотборник в ПСЖ - Килиан Мбарпе, също ще има пореден епизод. Този път срещу "Наполи".