на живо

Сбогуване с футбола (ВИДЕО)

Стоян Колев поема вратарите на „Локомотив” Пловдив

След близо 400 мача бившият вратар на ЦСКА, „Локомотив” Пловдив и националния отбор - Стоян Колев, сложи край на своята кариера и вече има ново предизвикателство.

В края на миналата година българското първенство се раздели с един от тримата останали мохикани, които са печелили всички възможни трофеи у нас. Стоян Колев се сбогува с футбола, след като носи екипите на 11 клубни и националния отбор на страната.

След броени дни Стоян Колев ще се завърне, само че този път като треньор на вратарите в „Локомотив” Пловдив – клубът, с който спечели Суперкупата и бронзовите медали в първенството.

Колев е част от националния отбор при последното ни класиране на голямо първенство - европейското в Португалия през 2004 г. Вратарят има общо 16 участия за представителния ни тим.

Признава , че не обиден или разочарован от освобождаването си от ЦСКА през лятото, въпреки героично спечелената Купа на България като член на „В” група. Липсват му пълните трибуни на родните стадиони, които според него са били в основата на успехите. Стоян не се вижда като треньор за в бъдеще, защото приема вратарския пост като призвание.

Тагове: