на живо

Секс по време на олимпиада

Рио вече със сигурност е град на любовта

Любов или секс на игрите в Рио? За едни това е чувство, а за други - просто удоволствие.

10 500 спортисти в олимпийското село - това е гаранция за горещи страсти.

Мобилното приложение "Тиндър", нашумяло от игрите в Лондон, разкрива близостта на партньора чрез локацията на телефона ви. Свалянията на програмата след старта на игрите се е покачило с цели 129%.

Организаторите също се погрижиха и раздадоха 450 000 презерватива на атлетите, което е рекорд. Всеки спортист получи по 42 кондома, тоест средно по три за всеки ден от форума. В случай на недостиг са монтирани автомати.

За китайската състезателка по скокове във вода Дзъ Хъ може да се каже, че олимпийските игри наистина промениха живота и. След като бе наградена със сребърен медал, тя бе изненадана от дългогодишния си приятел с предложение за брак.

"Ние сме гаджета от шест години. Не очаквах, че това ще се случи точно сега. А и не очаквах да се омъжа толкова рано", заяви щастливата Хъ. След положителния й отговор на екрана над басейна се появи огромен надпис "Тя каза ДА".

Интересно предложение за брак имаше след края на ръгби турнира при жените. След церемонията по награждаването бразилската националка Исадора Серуло получи пръстен от своята приятелка Марджори Ения - местна доброволка. Аплодистемните на зрителите дълго огласяха стадиона.

Игрите сбъдват мечтата за секс с бразилка.

Рио де Жанейро е град, в който жриците буквално са на всяка улица. В Бразилия проституцията е легална, но по време на олимпийските игри полицията стриктно проверява публичните домове.

За тези жени форумът е шанс да спечелят бързи и лесни пари, както и да променят начина си на живот.

23-годишната Бруна, която е по улиците от малка, мечтае да е златна медалистка в своя бизнес. А също така и да срещне спортист, който да я отведе някъде далеч. Твърди, че местните мъже са доста по-агресивни. А туристите просто искат да сбъднат своите фантазии с бразилско момиче.

Ингрид Оливейра бе изгонена след секс маратон. Състезателката по скокове във вода помолила своята партньорка и съквартирантка да освободи стаята, за да се позабавлява с каякара Педро Гонсалвеш. Двамата се усамотили до ранни зори, а след това логично показали изключително слаби резултати.

Съквартирантката се оплакала в Бразилския олимпийски комитет, а сладострастната Ингрид била незабавно отстранена. "Случват се такива неща", гласяло лаконичното й обяснение. 

Щом не можеш да спреш сексуалната епидемия по време на игрите, поне я направи безопасна, шегуват се тези дни в олимпийското село.

Тагове:

Рио 2016