на живо

ЕВРО 2024: Епизод 8 - Орангутан с прогнози и голфърите в Англия

След четвъртфиналите - успели и провалили се

ЕВРО 2024: Епизод 8 - Орангутан с прогнози и голфърите в Англия
 

Четвъртфиналите на европейското първенство са в историята. Бяхме много близо до това всички мачове от тази фаза да бъдат с продължения. Единствено пропуските на Турция в края ни лишиха от още един двубой с допълнително време и драма.

Неотсъдената дузпа за Германия продължава да предизвиква шум по целия свят. Анализите защо не беше дадена, имаше ли засада преди това и какви са доводите на рефера Антъни Тейлър продължават да пораждат разгорещени дискусии.

Шегите на гърба на испанците, рефера и грубичките изяви на Тони Кроос в последния му мач в кариерата са безконечни.

В епизода ще обърнем внимание и на начина, по който англичаните разпускат между мачовете. Освен традицонните занимания във фитнеса и релакса край басейна, футболните национали демонстрираха и уменията си на голф игрището.

Във Франция пък се ядосаха на RMC Sport. Френската медия засне дузпи, които "петлите" тренираха преди мача с Испания. Антоан Гризман "благодари" на медията за информацията, иронизирайки, че по този начин се помага на опонентите им при разузнаването.

Какво предрече оракулът-орангутан Валтер за Нидерландия - Англия и каква реакция предизвика предсказанието му? Всичко любопитно и нестандартно от последните дни на европейското първенство ще намерите във видеото най-горе.

Всички епизоди от поредицата: