на живо

Боряна Калейн: Доволна съм! Не се разсейвах от странични неща

Българката оглави класирането в многобоя след първите три потока

Доволна от представянето си и обнадеждена и за утрешните две съчетания с бухалки и лента беше Боряна Калейн след представянето си в първия ден на Световната купа по художествена гимнастика в София. 

След изиграването на композициите с топка и обръч тя е първа във временното класиране в многобоя. Калейн успя да изчисти грешките, които преди седмица допусна на турнира "Купа София" и този път представи съчетанията си без проблем.

"Може би за първи път толкова категорично го казвам, но да, доволна съм. Бях си поставила лично моя цел да изляза ужасно концентрирана и мисля, че успях да я изпълня. Мислех само за компонентите, не се разсейвах от странични неща и се получи", заяви тя.

Снимка: Lap.bg

Калейн каза, че е успяла да извлече най-позитивното от присъствието и подкрепата на българската публика в залата. 

"Няма как да не чувам публиката, защото тя е оглушителна, но бях достатъчно концентрирана, за да не ми повлияе по негативен начин, а да ми дава само криле. Публиката е на ниво, но може утре и другиден да са по-добри", заяви Калейн.

Всички съчетания от Световната купа в София може да гледате пряко по RING, платформата VOYO.BG и на сайта ни btvsport.bg на 8, 9 и 10 април. В неделя финалите на отделните уреди ще бъдат предавани пряко и по bTV.