на живо

5 мача от Серия "А" в ефира на RING този уикенд, "Рома" посреща "Интер"

"Нерадзурите" нямат победа на "Олимпико" от 2008 г. насам

Зрителите на RING ще имат възможността да наблюдават общо 5 двубоя от 6-ия кръг на италианската Серия "А". В първия от тях "Лацио" гостува на стадион "Фриули" в Удине, а безспорно най-интересният сблъсък противопоставя "Рома" и "Интер" в късната неделна вечер. 

Криволичещият отбор на Франк Де Бур гостува на "Олимпико" в Рим след два поредни двубоя без победа. "Нерадзурите" загубиха от "Спарта" Прага в турнира Лига Европа през седмицата, а преди това завършиха 1:1 като домакин на "Болоня". 

Отборът на "Рома" разби румънския шампион "Астра" с 4:0 в четвъртък и така затвърди стопроцентовия си актив пред собствена публика през този сезон. При нов успех, момчетата на Лучано Спалети ще изместят "Интер" от 3-тото място в класирането.

Вечният враг на "вълците" Лацио пък гостува на Удинезе тази вечер от 21:45 ч. "Орлите" нямат загуба на "Фриули" от 2013 г. и се надяват серията им да продължи. 

Шампионът "Ювентус" открива неделната програма на RING с визитата си на "Емполи" от 13:30 ч. българско време. Масимилиано Алегри и неговите възпитаници се намират в серия от 3 поредни победи. Последното поражение за "бианконерите" дойде при гостуването на "Интер" в дербито на Италия.

Ето и останалите мачове в програмата на RING:

01 октомври, събота, 21:45 ч., RING: "Удинезе" - "Лацио"

02 октомври, неделя, 13:30 ч., RING: "Емполи" - "Ювентус"

02 октомври, неделя, 16:00 ч., RING: "Аталанта" - "Наполи"

02 октомври, неделя, 19:00 ч., RING: "Милан" - "Сасуоло" 

02 октомври, неделя, 21:45 ч., RING: "Рома" - "Интер"