на живо

Антоанета Костадинова: На 1000% съм сигурна, че ще имаме още медали (ВИДЕО)

"За мен бе чест да сме рамо да рамо с Мария Гроздева, тя е №1"

Lap.bg

Националката по спортна стрелба Антоанета Костадинова - единствената родна медалистка в Токио до момента, се завърна от олимпийските игри. На "Летище София" вицешампионката на 10 м пистолет заяви, че очаква България да спечели още медали в Япония.

"На 1000% съм сигурна, че ще имаме още медали, няма да съм само аз. Няма да назовавам имена, само ще кажа, че борбата ни е много силна, особено женската. Май жените ще отсрамят България на тази Олимпиада.", започна Костадинова.

Снимка: Lap.bg

"Много е рано още. Първото нещо, което направих на следващата сутрин след спечелването на медала, бе да видя дали е при мен, дали не съм сънувала. Този медал ми донесе спокойствие. В момента, в който го взех, и на следващото състезание бях много спокойна, сякаш бях в Търговище. Толкова много се борихме с треньора ми."

"За мен бе чест да сме рамо до рамо с Мария Гроздева. Да знае, че и аз мога, и да покажа, че в мен може да види добра заместничка. Мария винаги ще бъде №1. България трябва да се гордее с нея. Има много медали и титли, които и културист няма да може да вдигне. Париж е близо, но има много време нещата както да се подобрят, така и да се объркат много. Първо трябва да си спечеля квотата. Няма да мечтая за олимпийска титла. Ако дойде, добре дошла.", каза още сребърната медалистка.