на живо

Тайбе Юсеин към своя треньор: Благодаря, бат Пепи! Без теб нямаше да успея!

Бронзовата медалистка от Токио с прочувствено послание в социалните мрежи

Lap.bg

Благодаря ти! За това, че държеше ръката ми по пътя към върха! За това, че ми помогна в трудните моменти и ме научи да печеля! Благодаря за всичко, бат Пепи!

Бронзовата медалистка в борбата от олимпийските игри в Токио Тайбе Юсеин знае как да разчувства с думи! Благодарностите са към треньора ѝ Петър Касабов, когото тя нарича Бат Пепи! Публикува ги в профила си в "Инстаграм" няколко дни, след като спечели първо отличие от най-авторитетния спортен форум в света. 

"Благодаря, Бат Пепи, че беше винаги до мен. Благодаря, че ми помогна да премина през трудностите, с които се сблъсках, по-леко. Благодаря, че не спря да вярваш в мен, когато аз бях изпълнена със съмнения. Благодаря, че ми помагаш да сбъдвам мечтите си. Аз може да съм Човекът на тепиха, но ти си ЧОВЕКЪТ до тепиха, без който нямаше да успея. Благодаря!", написа тя. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Taybe Yusein (@taybe.yusein)

Петър Касабов работи заедно с Тайбе Юсеин от декември 2016 г. насам в националния отбор. Освен бронзов медал от Токио, двамата заедно завоюваха световна титла (2018 г.) и две европейски златни отличия (2018 и 2019 г.).