на живо

Биатлон на футболен терен (ВИДЕО И СНИМКИ)

Клеър Еган поздрави феновете си за Коледните празници

С ежегодното празнично тържество по биатлон в германския град Гелзенкирхен, състезанията приключиха... поне за тази година. В спектакъла, който се провежда на футболния терен на местния Шалке 04, взеха участие най-популярните биатлонисти. Сред състезателите личаха имената на Мартен Фуркад и Мари Дорен-Абер, която наскоро стана майка. Именно те спечелиха състезанието, което беше във формат щафета при масов старт, последвано от преследване, което оформи и крайните резултати.

Второто място остана за отбора на Чехия, в състав Габриела Соукалова и Ондрей Моравец. Трети са домакините, представяни от Франциска Хилдебранд и Симон Шемп, които правят много силен сезон в момента.

Същевременно светът на биатлона не остана по-назад от другите спортове и пусна в мрежата коледно-новогодишен поздрав за своите фенове. Музикалният бонус включва 2 коледни песни, в изпълнение на състезателката от американския отбор Клеър Еган. Акомпанимент й правят друг представител от тима на „янките” Лоуел Бейли и френският им колега Жан-Гийом Беатрикс. Между куплетите на песните ще ви направят впечатление изкрените пожелания на голяма част от световния елит в мъжкия и женския биатлон.