на живо

"Биковете" пак се изложиха (ВИДЕО)

Изненадата на сезона отново не загуби при гостуване

БГНЕС

"Торино" и "Аталанта" не излъчиха победител в мач от 22-ия кръг на Серия "А". Двубоят на стадио "Олимпико" между деветия и шестия във временното подреждане завърши 1:1. Отборът на Синиша Михайлович е записал само една победа в последните 8 кръга.

"Биковете" играха по-активно в началото и откриха резултата в 16-ата минута. Разписа се Яго Фалке, който засече с глава отлично центриране на Антонио Барека. Това бе петото попадение на испанеца в последните му пет мача срещу "бергамаските", които са любимата му жертва в италианския елит.

След 25-ата минута "Аталанта" наложи превъзходството си и започна да създава голови ситуации. В 30-ата гредата помогна на "Торино" да не се стигне до изравнителен гол след непохватен опит за изчистване на Барека. Домакините издържаха на натиска до края на полувремето, което завърши с крехка преднина за тима на  Михайлович.

След почивката съставът на Джан Пиеро Гасперини продължи да атакува по-настоятелно. В 66-ата минута Андреа Петаня се освободи от опеката на Лука Росетини и изравни резултата. До края на мача Ясмин Куртич пропиля няколко възможности да направи обрата пълен и да донесе трите точки на "Аталанта", който се размина с шестата си победа при гостуване през този сезон.