на живо

Битката за върха! България срещу Полша

Гледайте мача от европейското първенство по волейбол за жени пряко по RING, VOYO.BG и на btvnovinite.bg от 20:30 ч. днес

Lap.bg

Последен мач от групата! Българските волейболни "лъвици" ще се изправят срещу един от най-трудните съперници в заключителната среща от груповата фаза на европейското първенство - Полша.

Срещата в пловдивската зала "Колодрума" носи особен заряд и ще може да я гледате пряко по RING, VOYO.BG и на btvnovinite.bg от 20:30 ч. днес (25 август). 

Снимка: Lap.bg

"Дружината" е безапелационна в шестицата в Града под тепетата! До момента бронзовите медалистки от последното европейско първенство имат 4 победи от 4 мача и само два загубени гейма - по един срещу Германия и Чехия. 

Снимка: Lap.bg

От другата страна на мрежата обаче ще са българските "лъвици", които имат зад гърба си и тази невероятна и емоционална българска публика. Само една е загубата в актива на момичетата на селекционера Иван Петков - срещу Германия. В последния си мач те успяха да победят Чехия с 3:0 и да се отърсят от поражението.

Снимка: Lap.bg

Какъв е залогът? Първото място в групата! А то със сигурност ще осигури по-лесен съперник за тима на осминафиналите! За да се изкачат на върха българките трябва да победят с 3:0 или 3:1. При загуба има вариант да останат трети, в зависимост от развоя на мача между Германия и Испания.

Волейболистките доказаха, че са сплотен колектив, който мечтае за нещо голямо. И са готови да го постигнат! А победа над Полша би им дала криле!

Снимка: Lap.bg

Не пропускайте България - Полша в 20:30 ч. пряко по RING, VOYO.BG и на btvnovinite.bg!

От 17:30 ч. пък ще ви покажем другия завързан мач в групата между Испания и Германия пряко по RING.