на живо

Бижуто "Дибала" блесна за "Ювентус" при нова победа (ВИДЕО)

Шампионите без проблеми при гостуването си на "Сасуоло" - успех с 3:1

"Ювентус" продължава отличното си представяне в Серия "А" от началото на сезона и записа четвърта поредна победа. Този път тя дойде при гостуването на "Сасуоло" с 3:1. Лаврите за успеха ще обере Пауло Дибала, който отбеляза хеттрик в своя мач номер 100 с екипа на "Старата Госпожа".

В състава на Масимилиано Алегри се завърнаха сред титулярите Марио Манджукич и Джорджо Киелини, чийто контузии отшумяха. Логично, гостите установиха контрол върху срещата от самото й началото беше въпрос на време кога ще открият резултата. Стори го Пауло Дибала в 16 - тата минута с красиво изпълнение от дистанция.

Второто полувреме започна по шеметен начин за "бианконерите" - нов гол на Дибала, този път той вкара с върха на обувката си в 49 - тата минута. Секунди по-късно Ювентус инкасира 9 - тото си попадение в 6 мача от началото на сезона във всички турнири. Матео Политано имаше лесната задача да прати топката във вратата. Надеждите на домакините за обрат секнаха в 63 - тата минута. Тогава Дибала оформи хеттрика си с изящно изпълнение от пряк свободен удар.

Така 3 години и половина по-късно "Ювентус" отново вкара в 4 поредни мача минимум 3 гола. Успешната серия на "Старата госпожа" срещу "Сасуоло" е налице. Торинци имат 7 победи, 1 равенство и 1 загуба в 9 двубоя срещу "зелено-черните".

С победата "Ювентус" се изравнява с "Интер" на върха в класирането на Серия "А" с по 12 т. от 4 мача. "Сасуоло" остава само с 1 т. от същия брой двубои.