на живо

Чочев и компания победиха Рома в Рим, Тоти пак си прави селфи (ВИДЕО)

Българският национал с принос за престижния успех на Палермо

Twitter

Палермо нанесе втора домакинска загуба на Рома в последния кръг на Серия "А". Отборът на Ивайло Чочев се наложи с 2:1 над "вълците" на стадио "Олимпико" с гол в последните секунди на Андреа Белоти.

Българският национал игра до 64-ата минута, когато бе сменен принудително заради контузия. Преди това Чочев бе изработил дузпата, с която тимът му водеше в резултата. В края на първото полувреме бившият футболист на ЦСКА нахлу в наказателното поле на Рома и ритна топката, която се удари в ръката на Николас Споли. Последва 11-метров наказателен удар, реализиран от Франко Васкес.

Франческо Тоти изравни с технично отиграване в 85-ата минута, когато получи страхотен пас от Раджа Наинголан. Това бе гол номер 300 за 38-годишния футболист с екипа на Рома във всички турнири. Секунди преди последния сигнал Белоти смълча трибуните и донесе успеха на Палермо, който завърши на 11-ото място в крайното класиране. "Вълците" за втора поредна година станаха вицешампиони и се класираха за груповата фаза на Шампионска лига.

След края на двубоя Тоти взе телефона си и си направи голям брой селфита пред южната трибуна на "Олимпико" с най-верните тифози на отбора.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos