на живо

Чочев и компания срещу шампиона "Ювентус"

Пет мача от Серия "А" в ефира на телевизия RING този уикенд

"Палермо" посреща шампиона "Ювентус" в първи мач от 6-ия кръг на Серия "А". "Розово-черните" преживяват един типичен за себе си старт на сезона. Сицилианците записаха първи три точки миналата седмица, когато изненадващо спечелиха гостуването си на "Аталанта" с 1:0.

Чочев и компания вече преминаха и през една треньорска смяна - Давиде Балардини напусна поста си още след втория шампионатен кръг, а неговото място зае Роберто Де Зерби.

"Палермо" постигна първата си победа за кампанията с дефанзивна схема и игра на контраатаки.

Срещу "Ювентус" обаче едва ли ще видим "орлите" във формация 5-2-2-1. Очаква се треньорът Де Зерби да заложи на 4-3-3, опитвайки да контрира "бианконерите", които разчитат много на играта по фланговете.

Това би означавало лоши новини за българския национал Ивайло Чочев, който ще трябва да се задоволи с място на пейката.Няма как иначе - "Палермо" трябва да се съобрази с по-класния си съперник.

"Ювентус" навлиза в двубоя със завидна доза самочувствие. В 5-ия кръг "Старата госпожа" отнесе "Каляри" с 4:0 и успокои феновете си, тъй като преди това стигна само до нулево равенство със "Севиля" и загуби от "Интер" с 1:2.

Срещу "Палермо" наставникът на "Юве" Масимилиано Алегри сигурно ще продължи с ротациите. Очаква се стражът Джанлуиджи Буфон отново да е на разположение. Живата легенда на италианския футбол получи контузия в коляното в мача с "Каляри" и бе сменен на полувремето, но травмата му не е сериозна.

Довечера домакините ще се надяват да продължат възхода си, но имат тежка задача. Ще стъпи ли шампионът на криво на стадион "Ренцо Барбера" и ще даде ли Чочев своя принос за това може да разберете тази вечер от 19:00 ч,. по телевизия RING и на онлайн платформата ни Voyo.bg

Останалите мачове в нашата програма:

Събота

21:45 ч. "Наполи" - "Киево"

Неделя

13:30 ч. "Торино" - "Рома"
16:00 ч. "Интер" - "Болоня"
21:45 ч. "Фиорентина" - "Милан"

Тагове:

серия а