на живо

"Дженоа" отдалечи "Интер" от Европа (ВИДЕО)

Горан Пандев наказа бившия си тим. Кандрева изпусна дузпа.

"Дженоа" отдалечи "Интер" от Европа (ВИДЕО)

"Интер" продължава серията си без успех в Италия. Отборът на Стефано Пиоли загуби с 0-1 от "Дженоа" като гост в мач от 35-ия кръг в Серия А.  По този начин "Интер" ограничи значително шансовете си за участие в евротурнирите наесен, след като не успя да скъси дистанцията си от "Милан", който е на 6-то място.

Бившият играч на тима от Милано Горан Пандев вкара гола, с който "грифоните" взеха глътка въздух в борбата си за оцеляване. Македонецът вкара в 70-та минута, добивайки топката във вратата след шут на Мигел Велозо, разтресъл напречната греда.

Антонио Кандрева пропусна дузпа за "Интер" няколко минути преди края на срещата, пращайки топката в обсега на вратаря Еудженио Ламана. Веднага след пропуска Жофри Кондогбия от гостите получи директен червен картон.

С победата си "Дженоа" прекъсна серия от 6 загуби и едно равенство в последните си 7 мача. "Интер" пък записа 7ми пореден мач без победа и остава на 3 точки зад "Милан", който играе своя мач от кръга като домакин на "Рома" в неделя от 21:45ч.