на живо

Елица Василева и Христина Вучкова - заедно и през сълзи, и през смях (ВИДЕО)

Едно приятелство отвъд волейболното игрище

Елица Василева и Христина Вучкова  - заедно и през сълзи, и през смях (ВИДЕО)

Елица Василева е висока 194 см, а Христина Вучкова изостава само... с 4. Приятелство, което се извисява до почти 4 м, но в живота просто няма цена. Екстремни, луди и винаги заедно, особено в предизвикателствата!

Зададохме няколко въпроса на двете приятелки и съотборнички в националния отбор по волейбол, за да проверим до каква степен не само се познават, но и са склонни да признаят. Категорично разбрахме, че Елица е онази, която е с по-труден характер. Хриси е тази, която трудно разказва вицове, защото... не спира да се смее, а често доукрасява историята.

И двете обичат да слушат музика, и двете обичат да пеят. Ели е онази, която по - лесно може да разсмее най-добрата си приятелка, а на въпрос - коя знае повече езици, отговорът се справя отлично с италиански, португалски, руски и сръбски. Иска да знае и още - най-вече гръцки, защото много обича да учи и да се сблъсква с нови култури. А зад всичко това се крие едно име - Елица Василева! 

Накрая завършихме с "камък, ножица, хартия". Надпревара, в която Ели влезе като аутсайдер, но грабна големия трофей. Така, в шеги и закачки, отправяме поглед към днешния ден, в който българските волейболистки започват участието си на турнира в Пловдив от Златната лига.

Мачовете на "лъвиците" можете да гледате пряко по RING, на онлайн платформата ни VOYO.BG и на сайта btvnovinite.bg. Шоуто започва тази вечер от 20:30 ч., когато България приема Словакия.