на живо

Волейнационалките направиха подарък на Стоичков (ВИДЕО)

Футболната легенда е голям фен на "лъвиците"

Волейнационалките направиха подарък на Стоичков (ВИДЕО)

Момичетата от националния отбор по волейбол направиха изненадващ подарък на своя голям фен Христо Стоичков. Играещата с №8 Пета Баракова отдели свой екип, на който написа поздрав за най-големия български футболист веднага след победата с 3:0 над Чехия в полуфинала на Златната лига. След това "лъвиците" си направиха обща снимка с дара към Камата.

Отговорът на Стоичков не закъсня. Минути по-късно той написа в профила на своя бранд H8S във "Фейсбук": "Великолепна победа, "лъвици"! Благодаря за страхотния подарък! Тази фланелка ще е на най-видно място в колекцията ми! Утре искам титлата!"

Националките излизат срещу Хърватия тази вечер във финала на Златната лига. "Лъвиците" ще се опитат да спечелят турнира за втори път в историята. 

Битката за трофея в Русе можете да гледате от 20 ч. пряко по спортната телевизия RING, на онлайн платформата VOYO.BG и тук - на btvnovinite.bg. Преди това - от 17 ч., не пропускайте и спора за бронзовите медали между Испания и Чехия.

Финалът довечера е четвърти за България в Златната лига и първи пред родна публика. Волейнационалките триумфираха през 2018 г., когато се наложиха с 3:0 над Унгария насред Будапеща в спора за трофея.

Преди това на два пъти за тима ни останаха сребърните медали след поражения през 2010 и 2012 г. - съответно с 1:3 от Сърбия и 0:3 от Чехия.