на живо

Прегръдката, която накара феновете на "Реал" отново да мечтаят

Роналдо и Бензема хвърлиха в еуфория привържениците на "белите"

Един момент по време на равенството между Франция и Португалия (2:2) накара феновете на "Реал" Мадрид да се усмихнат... и да помечтаят!

Главният съдия Антонио Матео Лаос даде знак за край на първото полувреме, а футболистите на двата тима се отправиха към тунела.

Тогава камерите уловиха как Кристиано Роналдо и Карим Бензема си говорят - ухо до ухо. Бившите съотборници в "Реал" Мадрид се прегърнаха и се усмихваха, предизвиквайки небивала еуфория сред всички, симпатизиращи на Кралския клуб. В тях се прокрадна надеждата, че португалецът, който изравни иранеца Али Даеи по голове за национален отбор (109), ще се върне при "лос бланкос" това лято.

Роналдо си тръгна от "Сантяго Бернабеу" през лятото на 2018 г., а трансферът му в "Ювентус" изненада футболната общественост. Наскоро той загатна, че може да смени отбора със съобщение в социалните мрежи.

"Вече съм казвал, че не преследвам рекордите, а те преследват мен. За тези, които не разбират какво имам предвид с това, всъщност е много просто: футболът е колективна игра, но индивидуалното представяне помага на тима да постига целите си. Трябва винаги да искаш повече на терена, но и да работиш повече извън него, така че рекордите и отборните постижения да станат неизбежни и да идват като последица едно от друго.

Ето защо съм толкова горд с един факт, който много се споменава в последните дни: аз съм шампион на Англия, Испания и Италия, носител на националната купа в Англия, Испания и Италия, носител на Суперкупата в Англия, Испания и Италия, най-добър футболист в Англия, Испания и Италия, голмайстор в Англия, Испания и Италия, с над 100 гола за всеки от клубовете ми в Англия, Испания и Италия.", гласеше част от публикацията му.

Феновете на "кралете" се надяват тази прегръдка между Роналдо и Бензема да означава много повече от факта, че двамата все още поддържат добри отношения.