на живо

Футболно шоу в каналите на bTV през уикенда

Вижте програмата за всички двубои, които ще може да гледате пряко по bTV Action, RING.BG и на VOYO.BG

Красиви изпълнения, голове, драматични ситуации и много емоции. Това очаква зрителите на bTV Action, RING.BG и VOYO.BG в предстоящите почивни дни. Футболните привърженици ще могат да проследят пряко осем мача от италианското футболно първенство Серия А и френският шампионат Лига 1. Не забравяйте, че може да споделяте своето мнение за срещите на нашата фейсбук страница.

В съботната вечер от 21:00 по bTV Action ще бъде излъчена срещата между Монако и Нант, голямото ни внимание в която е насочено към изявите на Димитър Бербатов с екипа на домакините. В същия час по RING.BG започва коментарното студио преди двубоя от калчото между Палермо и Рома (21:45), в който участие за "розово-черните" може да вземе Ивайло Чочев. Преди това от 19:00 отново по RING.BG феновете на Интер ще могат да проследят изявите на своите любимци при гостуването на Емполи.

В неделя основният акцент в нашата програма е обедното дерби между Лацио и Наполи. Двубоят, който е директна битка за третото място в класирането, е с начален час 13:30 и ще бъде излъчен по bTV Action. В 21:30 програмата на RING.BG пък предлага срещата между шампиона Ювентус и Верона.

Ето и цялата футболна програма в каналите на bTV за предстоящия уикенд:

Събота, 17 януари

19:00, Емполи – Интер, пряко по RING.BG 

21:00, Монако – Нант, пряко по bTV Action

21:00, Палермо – Рома, пряко по RING.BG

Неделя, 18 януари

13:30, Лацио – Наполи, пряко по bTV Action

16:00, Милан – Аталанта, пряко по bTV Action

16:00, Киево – Фиорентира, пряко RING.BG

16:00, Парма – Сампдория, ексклузивно на VOYO.BG

21:30, Ювентус – Верона, пряко по RING.BG

Всички срещи се излъчват и онлайн на VOYO.BG