на живо

Играч на Торино отказа да поздрави капитана на Интер заради жена ... отново (ВИДЕО)

Вместо ръкостискане преди мача, нападателят на "биковете" направи вулгарен жест

Getty Images/Guliver Photos

Нападателят на Торино Макси Лопес нагледно показа, че още не може да прости на бившия си приятел и съотборник Мауро Икарди, който преди няколко години прелъсти съпругата му Уанда Нара.

Аржентинският футболист на "биковете" за втори път отказа да стисне ръката на капитана на Интер по време на традиционния поздрав между двата отбора преди мач. Нещо повече, Лопес направи вулгарен жест, преминавайки покрай Икарди. Това се случи преди двубоя от 31-ия кръг на Серия "А" между Интер и Торино, който изненадващо спечели с 2:1. 

През април 2014 Лопес за първи път отказа да поздрави Икарди преди срещата между тогавашния му тим Сампдория и Интер на стадио "Луиджи Ферарис".

Преди някоко години Икарди и Лопес бяха добри приятели по време на съвместния им престой в Сампдория. Всичко обаче се промени след една почивка, на която заминаха заедно със съпругата на Макси. Скоро след това Уанда Нара напусна Лопес и заживя с Икарди, с когото няколко месеца по-късно се ожениха. Трите деца на Уанда и Макси в момента живеят с новото семейство, а Лопес не крие раздразнението си, когато Мауро публикува техни снимки в социалните мрежи. 

След края на мача на стадио "Джузепе Меаца" в неделя вечерта ликуваше Лопес, чийто отбор направи пълен обрат през второто полувреме с негово дейно участие.

"Нерадзурите" контролираха събитията на стадио "Джузепе Меаца" през първата част, макар и да не създадоха много голови положения. В 16-ата минута Икарди откри резултата за домакините, след като реализира дузпа, отсъдена за игра с ръка на Емилиано Морети. Това бе първи гол за аржентинския нападател срещу "биковете" в Серия "А".

След почивката гостите рязко вдигнаха оборотите и затвърдиха реномето си на отбор, който е специалист по обратите. В 55-ата минута Макси Лопес отигра ефектно с пета в наказателното поле на Интер, асистирайки на Кристиан Молинаро за изравнителното попадение. Халфът на Торино за последно бе вкарал гол в първенството преди повече от 2 години за бившия си тим Парма.

В 57-ата минута Жоао Миранда остави отбора на Роберто Манчини с човек по-малко, след като си изкара втори жълт картон. Четвърт час по-късно друг защитник на Интер Юто Нагатомо фаулира в наказателното поле Андреа Белоти след зрелищен пас с пета на Макси Лопес и получи директен червен картон. Белоти бе точен от бялата точка и даде аванс от 2:1 на Торино.

Футболистите на Джампиеро Вентура не изпуснаха преднината си до края и спечелиха второ поредно гостуване на "Джузепе Меаца" срещу Интер. "Нерадзрите" останаха на цели 8 точки от третия Рома и надеждите им за участие в Шампионска лига през следващия сезон започват до угасват.