на живо

Интер би когато остана с човек по- малко

Гледайте 4 мача от 10-ия кръг на Серия "А" в сряда, в каналите на bTV Media Group

Getty Images/Guliver Photos

Интер спечели гостуването си на Болоня с 1:0, в първи мач от 10 -ия шампионатен кръг на Серия "А". Двата тима предложиха доста скучно първо полувреме, в което гостите нямаха никакви идеи как да се справят с добре организираната защита на съперника си.

След паузата в играта на гостите от Милано се забеляза съживяване. Те отново имаха инициативата, както през първата част, но сега намираха начини да отправят и удари към вратата на Болоня, и да притесняват по-сериозно бранителите на домакините.

В този период на срещата, в 53 -тата и 60 - тата минута,  дефанзивният халф на Интер Фелипе Мело, си изкара два жълти картона и би изгонен след червен картон показан му от съдията Банти. Въпреки това Интер продължи да напада и в 67 - минута защитникът на Болоня Ферари сгреши като се размина с една топка, която попадна в краката на Ляич. Той нахлу в наказателното поле и подаде на Икарди, а той реализира без проблеми.

Чак в последните 10- 15 минути домакините, с човек повече на терена, затрудниха по- сериозно състава на Интер. Чудесна възможност за изравнителен гол получи влезлият в игра Дестро, който в добавеното време на мача, в 94 - тата минута, от 6-7 метра стреля силно, но вратарят на Интер Ханданович реагира блестящо и спаси победата на своя отбор, който сега е лидер в класирането  поне за една нощ.

Другите мачове от 10 - тия кръг на Серия "А" са в сряда от 21:45ч. Два от тях ще бъдат показани пряко. По bTV Аction ще гледате Наполи - Палермо, а по RING Сасуоло - Ювентус. По Voyo.bg ще можете да видите срещите Рома - Удинезе и Милан - Киево.