на живо

Интер сгреши и в Палермо (ВИДЕО)

Четири мача от Серия А - пряко в каналите на bTV Media Group в неделя

Getty Images/Guliver Photos

Претендентът за титлата от Серия А Интер вече е без победа в четири поредни мача от шампионата. "Черно-сините" пропуснаха шанса да спечелят гостуването си на Палермо от 9-я кръг на калчото, което завърши 1:1. Така тимът на Роберто Манчини спечели едва третата си точка от последните четири мача, след като преди това бе постигнал пет поредни победи в първите пет кръга.

Именно грандът от Милано отбеляза първия гол в мача, като това се случи едва в 60'. Точен за втори път през сезона бе хърватският национал Иван Перишич. В този момент гостите изглеждаха като абсолютен фаворит за трите точки, предвид факта, че до момента вече бяха постигнали четири победи с минималното 1:0.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Те обаче не станаха пет, тъй като само шест минути след попадението на "нерадзурите" Палермо успя да изравни. Голът бе дело на 33-годишния ветеран Алберто Джилардино, който също вкара за втори път през кампанията.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

В заключителните минути Интер дори трябваше да брани равенството, след като в 79' Хейсон Мурийо получи втори жълт картон и бе изгонен от игра. За наше съжаление Ивайло Чочев започна двубоя като резерва и се появи на терена в края на третата минута от добавеното време на срещата. Само 25 секунди, след като стъпи на полето, главният съдия свири край на мача.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

В класирането Интер вече е с актив от 18 точки, изравнявайки се с лидера Фиорентина, който обаче има мач по-малко. Палермо заема 11-то място с 11 точки пред изиграването на останалите двубои от кръга.

Четири от тях ще бъдат излъчени пряко в неделната програма на bTV Action и RING.

Сампдория - Верона, 13:30, пряко по bTV Action и на VOYO.BG

Ювентус - Аталанта, 16:00, пряко по bTV Action и на VOYO.BG

Фиорентина - Рома, 19:00, пряко по bTV Action и на VOYO.BG

Киево - Наполи, 21:45, пряко по RING и на VOYO.BG