на живо

Историята се повтори, Интер пак разгроми Сасуоло

БГНЕС

За втори път в рамките на една година Интер постигна разгромна победа със 7:0 над Сасуоло в мач от втория кръг на Серия А. През миналия сезон "нерадзурите" спечелиха със същия резултат, но като гост на своя съперник. Интер постигна успех и в ответния мач на стадион "Джузепе Меаца" с 1:0 и така общата голова разлика от последните три сблъсъка между двата тима е 15:0 в полза на Интер.

Снимка: БГНЕС

В днешната среща три гола за домакините отбеляза 21-годишният нападател Мауро Икарди. Това е неговият първи хеттрик със "синьо-черния" екип. Две попадения добави другият титулярен нападател Пабло Освалдо, а по един гол вкараха Матео Ковачич и Фреди Гуарин. Това е първа победа за Интер за новия сезон, след като в първия кръг тимът на Валтер Мадзари завърши 0:0 като гост на Торино.

В друга среща от днес Наполи допусна изненадваща домакинска загуба от Киево с 0:1. Точен за гостите бе Макси Лопес в 49-ата минута, а през първата част нападателя на неаполитанците Гонсало Игуаин пропусна да отбележи от дузпа.

Лацио записа дебютен успех за сезона. "Римските орли" постигнаха убедителен успех на "Олимпико" срещу новака Чезена с 3:0. Головете бяха дело на Антонио Кандрева, Марко Пароло и Стефано Маури.

Фиорентина не успя да победи Дженоа на собствения си стадион "Артемио Франки". Мачът завърши 0:0, въпреки че гостите играха с човека по-малко в заключителните 20 минути, след като червен картон получи бившият футболист на "виолетовите" Факундо Ронкаля.

Сампдория победи Торино с 2:0 с голове на Габиадини и Окака, а Аталанта спечели гостуването си на Каляри с 2:1.

Тази вечер в 21:45 започва дербито между Парма и Милан, което ще бъде излъчено пряко по БТВ Екшън.