на живо

Ивайло Чочев ще разбива шампионски мечти - тази вечер по RING!

Не пропускайте поредния страхотен мач от Серия А

Getty Images/Guliver Photos

След пет поредни победи в първите пет кръга на Серия А тифозите на Интер започнаха да мечтаят за нещо повече от класиране в челните места на шампионата. В сънищата си "черно-сините" фенове виждаха своя любим отбор като носител на титлата в края на сезона, но последвалите три двубоя, от които Интер не спечели нито един, за момента укротяват ентусиазма при "нерадзурите".

В миналия кръг Интер доминираше в дадени периоди от дербито с Ювентус, но не успя да отбележи и в крайна сметка спечели точка след 0:0. Тази вечер за гранда от Милано предстои пореден тежък двубой - гостуване на традиционно силен домакин като Палермо. Двубоят ще бъде излъчен пряко по RING от 21:45!

Преди седмица "розово-черните" постигнаха първа победа в шампионата след месец и половина без успех. Тимът на Джузепе Якини надигра с 1:0 новака Болоня като гост, записвайки трета чиста мрежа в осем мача за сезона. Футболистите на тима от о-в Сицилия ще излязат срещу Интер с повишена увереност и самочувствие, вярвайки че могат да удължат негативната серия на своя съперник.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Очаква се сред титулярите на Палермо да бъде и родният полузащитник Ивайло Чочев. Той започна двубоя срещу Болоня на резервната скамейка и се появи в игра в 53', помагайки на своя тим да опази скъпоценната си преднина до края. До момента националът на България е попадал четири пъти сред стартовите 11 на "розово-черните".

Задачата пред Палермо за позитивен резултат обаче е много трудна, тъй като от началото на сезона Интер показва далеч по-добра игра (най-вече в защита) в сравнение с миналата кампания. Именно тогава Интер отмъкна точка от гостуването си на стадион "Ренцо Барбера" след 1:1, а в ответния мач на "Джузепе Меаца" тимът на Манчини спечели с 3:0.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Любопитно е, че Ивайло Чочев и неговите съотборници са спечели само едно от четирите си домакинства до момента. Това се случи още в първия кръг на 23-ти август след 1:0 над Дженоа. От своя страна Интер няма поражение в три мача като гост - 2:1 над Карпи, 1:0 над Киево, и 1:1 със Сампдория.

Със сигурност срещата в събота вечер ще бъде изключително интересна, а вие не бива да я пропускате - от 21:45 пряко по RING!