на живо

Иван Петков: Вече мислим за утрешния мач (ВИДЕО)

"Решихме да запазим Елица Василева за Германия"

Иван Петков: Вече мислим за утрешния мач (ВИДЕО)

Селекционерът на женския национален отбор Иван Петков не скри радостта си след втория пореден успех на Евроволей - 3:0 срещу Испания, но заяви, че няма място за отпускане и отборът вече мисли за утрешния мач.

Следващата битка за "лъвиците" е в неделя (22 август) от 19 ч. Те се изправят срещу Германия, а срещата по традиция може да гледате на живо по RING, VOYO.BG, както и на btvnovinite.bg.

"За нас малката цел е да победим в мача, който играем. Оттук нататък започваме да мислим за утрешния. Категорично отборите на Испания и Гърция са под нашето ниво, но имат своите качества и своите достойнства. Ние подхождаме с респект към всички отбори. Това е нашето верую", започна Петков.

"Подготвяме се по един и същи начин за всеки мач. Опитваме се, ние като треньори, ако има нотки на подценяване или усещане за по-лесна победа, да ги тушираме докато е време"

"Елица Василева почувства леко неразположение, но това са моменти, от които не можем да избягаме. Решихме да я запазим за утрешния мач, не е нещо кой знае какво", успокои треньорът.

Снимка: Lap.bg