на живо

"Ювентус" протяга ръце към титлата, но само ако победи "Милан" (ВИДЕО)

Гледайте срещата между двата най-титулувани отбора в Италия тази вечер по RING

bTV

28-ият кръг в Серия "А" започва с мач между двата най-титулувани отбора в Италия. Носителят на рекордни 32 титли - "Ювентус" протяга ръце към шести пореден трофей, но преди да се поздрави предварително с успеха, трябва да победи 18-кратния шамион "Милан". Срещата може да гледате пряко по телевизия RING днес (10 март) от 21:45 ч.

"Старата госпожа" е убедителен водач в класирането с 67 точки, "Милан" пък е на 7-та позиция със 17 по-малко и води свирепа битка с "Интер", "Аталанта" и "Лацио" за позиция, позволяваща участие в евротурнирите през следващия сезон.

"Бианконерите" изглеждат като отявлени фаворити в срещата. Възпитаниците на Масимилиано Алегри нямат загуба от 30 поредни срещи у дома. Специалистът няма сериозни проблеми с контузени състезатели. Мачът със сигурност пропуска защитникът Джорджо Киелини, а на мястото на наказания Куадрадо ще играе Пяца.

"Милан" обаче не трябва да бъде подценяван и възпитаниците на Винченцо Монтела го доказаха на три пъти този сезон именно срещу "Юве". "Росонерите" спечелиха с 1:0 първия мач между двата тима от настоящия сезон, а след това триумфираха и със Суперкупата на страната след дузпи.

Монтела няма да може да разчита на Абате, Монтоливо и Бонавентура, които са контузени. 

Как ще се развие срещата може да гледате тази вечер (10 март) от 21:45 ч. пряко по RING.