на живо

Мечтан дебют за Валтер Мадзари начело на "Торино" (ВИДЕО)

"Торо" разби с 3:0 "Болоня" като домакин

Мечтан дебют за Валтер Мадзари начело на "Торино" (ВИДЕО)

"Торино" победи с 3:0 "Болоня" в мач от 20-ия кръг на Серия А. Това бе първа среща начело на отбора за новия треньор Валтер Мадзари, който бе назначен официално само 48 часа по-рано.

Домакините на Стадио Олимпико "Гранде Торино" започнаха много надъхано и пропуснаха няколко страхотни положения преди Лоренцо Де Силвестри да открие резултата в 38-та минута.

Още в началото на второто полувреме обаче преднината им можеше да бъде заличена. Гостите получиха дузпа, след като съдията първоначално видя симулация на Симоне Верди, но след видео повторение, промени решението си. Чилиецът Ерик Пулгар стреля силно, но вратарят Сиригу спаси дузпата.

Няколко минути след това Мбайе Нианг вкара втория гол за "Торино", след като елегантно се освободи в наказателното поле именно от Пулгар. Дойде период, в който домакините приеха играта в своето поле, но не допуснаха положения.

5 минути преди края Яго Фалке оформи категоричната победа на "Торино", с което отборът се изравни по точки със седмия и осмия - "Удинезе" и "Фиорентина".