на живо

Милан се отсрами срещу Торино (ВИДЕО)

Ел Шаарауи с два фантастични гола на Сан Сиро

БГНЕС

Милан спечели с 3-0 срещу Торино последното си домакинство за сезона на Сан Сиро. В герой за червено-черните се превърна Стефан Ел Шаарауи, който вкара 2 прекрасно изработени гола. Джанпаоло Пацини от дузпа отбеляза другото попадение за Милан.

Торино играеше за задължителна победа в Милано, но започна мача много сковано. Още при първата си добра възможност за гол, домакините вкараха. Превъзходно овладяване на гърди и мощен шут от 15-ина метра на Ел Шаарауи в 18-та минута донесоха аванс ма Милан.

В тези минути страничният съдия спря 2 голови атаки на червено-черните с несъществуващи засади, но по-значим бе моментът в 42-та минута, когато явна засада на Амаури от Торино бе подмината, а от последвалото отиграване Кристиан Дзакардо спъна откъсващ се играч на гостите и бе изгонен. Това бе 13-ти червен картон за играч на Милан от началото на сезона, което прави отбора на Пипо Индзаги водач в това отношение.

В началото на втората част обаче Милан започна много надъхано и макар и с човек по-малко стигна до дузпа. За нарушението си в наказателното поле Кристиан Молинаро бе изгонен. Джанпаоло Пацини вкара в 56-та минута своя гол номер 100 в Серия А.

В 65-та Марко Ван Хинкел и Стефан Ел Шаарауи комбинираха изящно и последния заби третия гол за Милан. Така отборът на Филипо Индзаги вече е на 10-то място с 49 точки. Торино пък загуби шансовете си за участие в Европа, оставайки 9-ти.

Най-интересното от мача вижте тук: