на живо

Миланското дерби и още сблъсъци от Серия „А” в каналите на bTV Media Group тази седмица

Вижте кои мачове ще може да гледате на живо

И тази седмица зрителите на bTV Action и RING ще могат да се насладят на най-интересните срещи от третия кръг на елитната футболна група на Италия.

В 19:00 часа днес новакът в Серия „А” Фрозиноне приема градския си съперник Рома. „Жълто-сините”, с привлечения през летния трансферен прозорец Александър Тонев в състава, инкасираха две загуби в предишните си мачове с 1:2 от Торино и 0:2 от Аталанта. Римските „вълци” пък направиха равенство с Верона на старта на първенството, а в миналия кръг победиха шампиона Ювентус с 2:1.

В късния мач тази вечер именно „Старата госпожа” ще се опита да спре неприятната серия от загуби. На своя стадион в Торино, Ювентус ще гони първа победа срещу Киево след загубите от Удинезе (0:1) и Рома (1:2). „Летящите магаренца” ще се опитат да не отстъпят първото място във временното класиране, извоювано с двете впечатляващи победи срещу Емполи (3:1) и Лацио (4:0).

Снимка: Getty Images

От 16:00 часа в неделя Емполи ще търси първа победа за сезона след като записа загуби с 1:2 от Милан и 1:3 от Киево. В опит да осуети плановете на домакините за първи триумф, на стадиона в северното италианско градче ще излезе отборът на Наполи. Гостите имат в актива си този сезон загуба от Сасуоло с 1:2 и равенство с Наполи.

Снимка: Getty Images

Три часа по-късно Лацио посреща Удинезе. „Римските орли”, които тази година ще се впуснат в преследване на успехи в трунира Лига Европа, ще се опитат да се реваншират на многобройните си фенове заради двете поредни загуби с 0:4 от Киево в предния кръг на Серия „А” и 0:3 от Байер Леверкузен, която ги остави извън групите на Шампионска лига. Удинезе ще търсят втора победа в първенството след като детронира шампиона Ювентус още в първия кръг.

Снимка: Getty Images

За „десерт” зрителите на bTV Action ще могат да проследят едно от най-чаканите италиански дербита. Интер и Милан ще решават кой е ще се окичи с титлата „Крал на Милано” този полусезон на стадион Джузепе Меаца. Срещите между градските врагове не са само въпрос на точки, а на чест за привържениците на двата отбора. През миналия сезон миланските дербита завършваха наравно, но „червено-черните” могат да се похвалят с победа над вечния си враг в предсезонната подготовка - 1:0 на турнира Internationаl Champions Cup в Китай.

Снимка: Getty Images

Ето и всички мачове от третия кръг на Серия „А”, които ще може да наблюдавате пряко в каналите на bTV Media Group :

Събота, 19:00 часа Фрозиноне – Рома, пряко по RING

Събота, 21:45 часа Ювентус – Киево, пряко по RING

Неделя, 16:00 часа Емполи – Наполи, пряко по RING

Неделя, 19:00 часа Лацио – Удинезе, пряко по RING

Неделя, 21:30 часа Интер – Милан, пряко по bTV Action

Всички срещи се излъчват онлайн на VOYO.BG