на живо

Нася Димитрова: Не подценяваме нито един противник

"Срещу украинките излизаме с едно на ум", каза волейболистката

Нася Димитрова: Не подценяваме нито един противник

Без да подценяват противниците си и с ясното съзнание, че има още върху какво да работят. Така момичетата от националния отбор по волейбол подхождат към мачовете от Златната лига. Това заяви Нася Димитрова.

"Лъвиците" вече имат 3 победи, като последната с 3:0 (25:21, 25:14, 25:22) срещу Словакия постигнаха в Пловдив пред около 3000 зрители.

"Надявам се утре да е още по-интересно и да зарадваме публиката с още по-категорична победа. Мисля, че това е една добра загрявка за европейското, което предстои в Пловдив. Преди всичко излизаме с респект към всеки противник, не омаловажаваме труда му. Това са мачове, които не са на нашето ниво. Има какво да работим, за да изградим отбора", каза Димитрова.

Снимка: CEV

Българките са сигурни участнички във финалната четворка в Русе на 19 и 20 юни. 

"Не подценяваме всеки един мач. Всеки съперник е важен и не се знае как може да се обърнат нещата. Борим се да спечелим Златната лига", каза Димитрова.

Утре пък играят срещу Украйна отново в зала "Колодрума".

Снимка: CEV

"Украинките са сериозен противник. Не подценяваме техния труд. Даже срещу тях излизаме с едно на ум", категорична е волейболистката.

Мача България - Украйна от Златната лига по волейбол може да гледате пряко по RING, на VOYO.BG и на сайта btvnovinite.bg на 5 юни от 20:30 ч.!