на живо

Не пропускайте мача, който обещава зрелище с много голове

Getty Images/Guliver Photos

Почивните дни свършиха, но за феновете на футбола ще има много емоции и в първия ден от работната седмица. Тази вечер ще се изиграе последният мач от 31-ия кръг на италианската "Серия А", в който съперници са отборите на Фиорентина и Верона. Срещата на стадион "Артемио Франки" започва в 21:45 и ще бъде излъчена пряко по RING.BG

Домакините продължават да водят оспорвана борба за участие в европейските турнири и към момента заемат шеста позиция в класирането. Очаква се треньорът на "виолетовите" Винченцо Монтела да направи доста промени в титулярния състав, тъй като след едва три дни (четвъртък) тимът му посреща Динамо (Киев) в реванш от четвъртфиналната фаза на Лига Европа, който също ще може да гледате пряко по bTV Action от 21:30.

Отборът на Верона е на незавидната 16-та позиция, но изглежда сигурен участник в шампионата и през следващия сезон. Авансът на "жълто-сините" пред първия тим в зоната на изпадащите (Чезена) е 10 точки.

Първият мач между двата отбора през сезона завърши с победа за Фиорентина (2:1). По-впечатляващ е фактът, че в последните три срещи съперниците са си отбелязали общо 18 гола или средно по шест попадения на двубой. Статистика, която определено обещава зрелище в понеделнишката вечер. Не го пропускайте!