на живо

Нов сблъсък между Рим и Милано в ефира на bTV Media Group

Лацио - Интер, 21:30 часа, bTV Action

Остават само три кръга до края на сезона в Серия „А" и отборите разполагат със съвсем малко време да реализират целите си. Затова тазвечершният двубой между Лацио и Интер е важен и за двата тима.

„Римските орли" са на 9-о място в класирането с актив от 48 точки, но се борят за 6-тото, даващо право на участие в Лига Европа.

„Бианкочелестите" обаче не са във форма. Те нямат победа в 4 от последните си 6 шампионатни мача и допуснаха две поредни загуби - от Ювентус с 0:3 и от Сампдория с 1:2.

Интер пък е 4-ти и има минимален шанс да завърши в зона „Шампионска лига". 7 точки делят „нерадзурите" от третия Рома. Миналата седмица тимът на Роберто Манчини победи с 3:1 у дома Удинезе. Гостите поведоха, но Интер осъществи обрат.

Интер и Лацио се срещнаха в 17-ия кръг на настоящия сезон. „Oрлите" спечелиха с 2:1 на „Джузепе Меаца". Тогава Антонио Кандрева даде аванс на Лацио в 4-тата минута, но „нерадзурите" изравниха в 61-тата с попадение на Мауро Икарди. В 87-ата минута, с втория си гол в мача, Кандрева донесе трите точки на Лацио.

Тази вечер Интер излиза за отмъщение. Не пропускайте Лацио - Интер от 21:30 часа, пряко по bTV Action.