на живо

Нов сериозен тест за шампиона: "Интер" - "Ювентус", тази вечер, пряко по RING (ВИДЕО)

Сблъсъкът в Милано започва в 21:45 часа

Нов сериозен тест за шампиона: "Интер" - "Ювентус", тази вечер, пряко по RING (ВИДЕО)

Сблъсък от тежка категория в Серия "А" в ефира на RING. Тази вечер (21:45) "Интер" и "Ювентус" се изправят един срещу друг на стадио "Джузепе Меаца" в Дерби Д'Италия. "Бианконерите" могат да отстъпят лидерската позиция на "Наполи", ако не спечелят в Милано.

В последните 2 кръга "Ювентус" прахоса преднина от 6 точки пред неаполитанците, които преди началото на 35-ия кръг изостават само с 1. "Бяло-черните" ги очаква тежък мач срещу "Интер", който от своя страна води здрава битка с "Рома" и "Лацио" за място в топ 4. Отборът на Масимилиано Алегри отбеляза само 1 гол в последните си 3 госутвания в Милано, тръгвайки си с 2 загуби и равенство. 

"Предстои ни един важен и хубав мач - дербито на Италия. Трябва да направим много силен мач срещу съперник, който е допуснал само 23 гола и едва 2 в последните си 10 мача. Нормално е да сме разочаровани след загубата от "Наполи", но сега трябва да бъдем фокусирани върху бъдещето. Сега трябва да намерим начин да напишем нова история.", заяви треньорът на "Ювентус" - Масимилиано Алегри.

От състава на гостите ще отсъства контузеният Джорджо Киелини. Треньорът на "Интер" Лучано Спалети вероятно ще заложи на титулярите от последния мач, спечелен от неговия тим с 2:1 като гост на "Киево". 

Тагове:

@