на живо

Нова грешна стъпка за "Милан" (ВИДЕО)

"Кротоне" изпусна трите точки срещу "росонерите"

Getty Images

"Кротоне" и "Милан" завършиха 1:1 в мач от 34-ия кръг на италианската Серия "А". Домакините започнаха мощно и още във втората минута Барберис стреля в горния десен ъгъл от фаул, но Донарума спаси. Последва пропуск на Трота в 7-та минута, но секунди по-късно именно той се пребори със Сапата и откри резултата. Новаците продължиха да диктуват темпото и в 26-та минута Трота направи 2:0, но асистент-съдията видя несъществуваща засада и голът беше отменен. "Росонерите" нямаха никаква идея в играта си и първото горе-долу добро положение те създадоха чак в 41-та минута, когато Сусо стреля, но Кордас спаси. 

След почивката "Милан" започна много агресивно, но още в 47-та минута Трота пропусна на удвои. 3 минути по-късно гостите изравниха чрез Палета. До края на мача "росонерите" атакуваха по-често и пропуски направиха Лападула, Куцка и Деулофеу, а в 89-та минута най-добрият в мача Трота все пак можеше да даде трите точки на домакините, но пропусна. В 6-та минута на добавеното време пък Куцка получи втори жълт и съответно червен картон. 

Така след равенството "Милан" остава на шестото място с 59 точки, докато "Кротоне" е с 25 точно под чертата на 4 токи от 17-ия "Емполи".