на живо

Ново шоу с марка Серия "А" в ефира на bTV Media Group (ВИДЕО)

Гледайте Интер - Наполи, 21:30 часа, пряко по bTV Action

Интер посреща Наполи в късния съботен мач от 33-ия кръг на Серия „А”. Мачът може да гледате тази вечер от 21:30 часа пряко по bTV Action.

„Нерадзурите” са в добра форма – 3 победи в последните си 5 мача. Миналия уикенд Интер надви Фрозиноне с 1:0.

Тимът на Роберто Манчини е на 4-то място в италианския шампионат с актив от 58 точки, 6 по-малко от третия Рома. Римляните заемат последното място, даващо право на участие в Шампионска лига, в което Интер се е прицелил.

Тази вечер на „Джузепе Меаца” обаче гостува Наполи, който също записва отлични резултати. „Адзурите” са спечелили 4 от последните си 5 шампионатни срещи. В предишния кръг възпитаниците на Маурицио Сари се разправиха с последния Верона, побеждавайки го с 3:0 на своя „Сан Паоло”.

Наполи и Интер се срещнаха и по-рано през сезона, когато неаполитанците спечелиха с 2:1 у дома. Тогава и двете попадения за „партенопейте” вкара Игуаин, а за „нерадзурите” точен бе Ляич.

Интер не е побеждавал Наполи в шампионатен мач вече повече от три години. Последният успех на миланския гранд срещу неаполитанците е от декември 2012 г. Тогава Интер спечели с 2:1 у дома.

Довечера Наполи отново няма да може да разчита на голмайстора си Гонсало Игуаин, който е наказан. Аржентинецът отнесе санкция от четири срещи след червения картон при загубата от Удинезе. Вчера обаче стана ясно, че наказанието му е намалено с един мач и „Ел Пипита” ще бъде на линия за сблъсъка с Рома.

Маурицио Сари няма други проблеми преди двубоя. Очаква се защитникът Калиду Кулибали да започне като титуляр на мястото на Влад Кирикеш, а Давид Лопес да остане на пейката за сметка на Алан.

Наставникът на Интер Роберто Манчини няма кадрови проблеми преди мача. Според италианските медии той най-вероятно ще направи две промени в стартовата единайсеторка на „нерадзурите”. Алекс Телес и Родриго Паласио може да започнат като титуляри, а Юто Нагатомо и Стеван Йоветич да останат на пейката.