на живо

"Предателят" Гонсало Игуаин се изправя срещу бившия си тим днес по RING

Ще ви покажем пряко още четири срещи от 11-тия кръг в Серия "А"

Гонсало Игуаин определено ще е в центъра на вниманието по време на дербито от 11-тия кръг на италианската Серия "А" между "Ювентус" и "Наполи", което ще бъде излъчено пряко по RING в 21:45 ч. днес.

Нападателят пристигна в Торино през юли, а трансферът му предизвика гнева на привържениците на бившия му тим "Наполи". 28-годишният аржентинец се присъедини към "старата госпожа" за сумата от 90 млн. евро и беше посрещнат с бурни аплодистменти от феновете.

Той успя да им се отблагодари подобаващо, отбелязвайки 6 гола в 10 мача през сезона в Серия "А" до момента. В Шампионската лига пък прати топката във вратата на противниците само веднъж.

Игуаин е и един от "виновниците" за първото място на "Ювентус" в класирането на първенството. "Бианконерите" имат 24 точки, докато "Наполи" е на трета позиция с 20. Съперничеството между двата тима обаче продължава от миналия сезон, когато бяха основни конкуренти за титлата.

Освен дербито на крага, RING ще ви покаже и още четири срещи. Започваме в 19:00 часа тази вечер с "Болоня" - "Фиорентина". В неделя ще може да гледате "Милан" - "Пескара" от 16:00 ч. и "Сампдория" - "Интер" от 21:45 ч.

Закриваме кръга в понеделник с гостуването на Ивайло Чочев и "Палермо" на "Каляри" от 22:00 ч.