на живо

ПСЖ скъса договора на нападател заради секс скандал

Играчът изложи клуба по повече от един начин

"Пари Сен Жермен" и Хесе Родригес най-после се разделиха! От френския шампион обявиха, че с испанеца е постигната договорка за прекратяване на контракта му, който изтичаше през лятото на 2021 г.

Според медиите във Франция причината шампионите да задействат преговорите по освобождаването на Хесе е серията от скандали, в които бившият играч на "Реал" Мадрид се забърка.

Преди месец Хесе бе заснет на парти в Гран Канария без маска и понесе критики за неспазването на противоепидемичните мерки.

След това футболистът се замеси в секс скандал. Моделът Росио Амар публикува в "Инстаграм" записи, в които Хесе нарича половинката си Аура Руис "откачена" и "скучна". Амар - бивша най-добра приятелка на Руис, разкри и, че с Хесе няколко пъти правили секс в мадридски нощен клуб.

Връзката на Хесе с Руис винаги е била турбулентна. През 2018 г. играчът се позабавлява за нейна сметка, пращайки съобщения на обща стойност 5000 евро, за да бъде изгонена от испанското издание на риалити формата VIP Brother. В крайна сметка, благодарение на неговите гласове, Руис бе първата елиминирана.

Хесе премина на "Парк де Пренс" през 2016 г. от "Реал" Мадрид за около 25 млн. евро. 27-годишният нападател така и не успя да се утвърди нито в "Пари Сен Жермен", нито в "Лас Палмас", "Стоук Сити", "Бетис" и "Спортинг" Лисабон, където игра като преотстъпен.