на живо

Световната купа по художествена гимнастика в София - на живо по RING

bTV Media Group излъчва престижната надпревара от 8 до 10 април

Световната купа по художествена гимнастика в София - на живо по RING

Световната купа по художествена гимнастика отново ще превземе каналите на bTV Media Group. От 8 до 10 април RING ще ви направи съпричастни с емоциите, трогателните моменти и оспорваната битка за медалите в престижната надпревара.

Екипът на спортната редакция на bTV обещава любопитни материали, коментарни студиа и интересни събеседници преди, по време и след Световната купа в "Арена Армеец". Целият турнир ще бъде излъчен и на живо на сайта btvnovinite.bg, както и на платформата Voyo.bg.

Снимка: Анна Недкова, БФХГ

Финалите на отделните уреди в неделя (10 април) ще бъдат излъчени и на живо по bTV от 12:30 ч.

В индивидуалната надпревара страната ни ще бъде представена от Боряна Калейн и Стилияна Николова. Феновете на красивия спорт със сигурност чакат с нетърпение дебюта на новия ни ансамбъл пред родна публика.

В индивидуалната надпревара при жените ще участват 40 гимнастички. Сред тях са Зохра Агамирова (Азербайджан), София Рафаели и Милена Балдасари (Италия), Виктория Оноприенко (Украйна) и други.

При ансамблите големите отсъстващи ще са Русия и Беларус, които получиха забрана за участие в състезания заради войната в Украйна.

Снимка: Анна Недкова, БФХГ

Седмица преди Световната купа ще се проведе международният турнир "София къп". В зала "София" ще участват почти всички националки индивидуално жени и девойки, а финалите на 3 април ще бъдат излъчени на живо по RING от 14 ч.