на живо

Селин Али пред bTV: На път съм да осъществя най-голямата си мечта (ВИДЕО)

Представителката ни в ловната стрелба замина за олимпийските игри

Селин Али пред bTV: На път съм да осъществя най-голямата си мечта (ВИДЕО)

Представителката ни в ловната стрелба - Селин Али, замина за олимпийските игри. Преди да се качи на самолета за Токио тя си пожела да представи България достойно. В интервю пред bTV 19-годишната Али не скри въодушевлението от предстоящото дебютно олимпийско участие, което определи като най-голямата си мечта.

"Физически съм добре, натоварването е по-скоро психически. Надявам се като пристигнем вълнението да се изчисти и всичко да бъде наред... Може да се каже, че това ми е най-голямата мечта и осъзнавам, че в момента съм на път да я осъществя.", заяви световната шампионка в дисциплината "трап" при девойките.

"Най-важното е да отидем и да се върнем живи и здрави. Разбира се, всеки човек, който е там - на тази огромна стрелкова площадка, в такъв голям форум, трябва да има цел, която да гони. Моята е да се представя достойно и, дай боже, ако ми е слънчевият ден, да взема някой медал."

"Всички са много подкрепящи и ме изпратиха с най-хубавите пожелания. Всички са развълнувани и ще ме подкрепят емоционално.", завърши младата ни надежда.