на живо

Боряна Калейн: Получи се едно много силно състезание (ВИДЕО)

Катрин Тасева критична към представянето си след петото място

Боряна Калейн: Получи се едно много силно състезание (ВИДЕО)

Боряна Калейн, която спечели сребърен медал в индивидуалния многобой на Световната купа по художествена гимнастика в София, заяви пред bTV, че се е получило изключително силно състезание и отчете класата на победителката - световната вицешампионка Линой Ашрам (Израел).

Калейн използва възможността да благодари на родната федерация за отличната организация на престижния турнир в условията на пандемия.

"Ашрам определено е една от основните ми конкурентки заедно с двете сестри Дина и Арина Аверини. Смятам, че се получи едно много силно състезание въпреки цялата ситуация с пандемията. Благодаря на българската федерация по художествена гимнастика, че успя да го организира. Имахме нужда от подобен тип изяви.", каза Калейн.

Снимка: Lap.bg

Другата ни представителка в индивидиалната надпревара Катрин Тасева, която завърши на пето място, бе критична към представянето си.

"Не мога да кажа, че съм доволна от себе си. Доста слабо представяне, според мен. Има още много над какво да работя. Продължаваме да се готвим сериозно за следващите състезания.", коментира Тасева.

Финалите в "Арена Армеец" в неделя започват в 12:30 ч. Те ще бъдат излъчени на живо по bTV, RING, VOYO.BG и онлайн напълно безплатно и без регистрация на btvnovinite.bg. Коментарното ни студио преди първите съчетания започва в 12:00 ч. по RING.