на живо

Боряна Калейн пред bTV: Радвам се, че запазих концентрация (ВИДЕО)

Грацията изигра почти без грешка съчетанията си

Силно начало за Боряна Калейн на Световната купа по художествена гимнастика в София. Грацията изигра двете си съчетания с обръч и топка почти без грешка, а за композицията си по музиката "Вечерай, Радо" бе оценена с 26.250. За съчетанието си с обръч получи 25.100. 

След края на изпълненията си Калейн сподели, че е доволна, независимо от леките неточности. Тя се надява, че в събота ще се представи още по-добре.

Снимка: Lap.bg

"Въпреки че имаше неточности в двете съчетания, аз съм доволна, защото успях да запазя концентрацията си. Това е нещо, което на мен най-много ми пречи по време на състезанията. Разсейвам се понеже съм много емоционална. Радвам се, че успях отново да превъзмогна този момент", каза Калейн пред bTV.

"Емоцията в София е невероятна. За жалост, не беше допусната публика в залата, но ние сме сигурни, че те ни гледат пред екраните и ни подкрепят."

"Определено е нещо много по-различно. За състезатели като мен, които обичат да се докосват до публиката със съчетанията си е доста голямо предизвикателство. Надявам се това да е временно и скоро нещата да се върнат по стария начин. "

"Максимумът ми е много далече и се надявам никога да не го достигна, за да продължавам да надграждам и да го гоня. Въпреки неточностите съм доволна, започвам да се чувствам все по-уверена в себе си. Мисля, че до олимпиадата нещата ще са се получили."

"Надявам се утре да се покажа малко повече, отколкото успях днес", завърши Калейн.

Индивидуалният многобой продължава утре със съчетанията с лента и бухалки. Тази вечер след 18:30 ч. на килима в "Арена Армеец" ще излезе и ансамбълът.

Цялата надпревара може да гледате и трите дни на живо по RING, VOYO.BG, както и онлайн на нашия сайт тук: