на живо

Григор: Миналата нощ беше пълна лудост (ВИДЕО)

Българският тенисист с послание към феновете след загубения финал в Париж

Григор Димитров използва социалните мрежи, за да благодари на своите фенове и публиката в Париж за страхотната подкрепа по време на турнира от серията "Мастърс" 1000. Българският тенисист се представи страхотно и стигна до финала, където отстъпи пред Новак Джокович.

"Здравейте, скъпи фенове. Искам да ви благодаря за невероятната подкрепа. Миналата нощ беше пълна лудост - толкова емоционална... В продължение на 6 часа и половина имах снимки , а сега съм на летището и се насочвам към следващите ангажименти.

Искам обаче да отделя време и да изразя своята благодарност, моята любов към всички, които бяха до мен. Този финал беше важен за всички. Годината беше невероятна. Всички имат заслуга.

Ще продължим да се борим и да полагаме усилия, за да стана по-добър. Нямам търпение за следващия сезон. Сега е време да анализирам, да се подготвя и да започна силно - това е всичко, което искам.

Пращам ви любов и благодаря за невероятната подкрепа. Публиката, феновете, семейството ми, моят екип - всички толкова много ме подкрепихте и искам да знаете, че това значи много за мен."