на живо

Волейболната федерация обяви нов рекламен партньор с нестандартен шоу мач (ВИДЕО)

Участие в него взе и 8-годишната дъщеря на легендата Тони Зетова - Елица

Волейболната федерация обяви нов рекламен партньор с нестандартен шоу мач (ВИДЕО)

С нестандартен демонстративен мач българската федерация по волейбол обяви свой нов рекламен партньор. В смесени състави женският национален отбор и младежкият тим се противопоставиха в шоу мач в столицата. Участие в него взеха Елица Василева и нейните съотборнички Христина Вучкова, Емилия Димитрова и Жана Тодорова, както и свежите попълнения на националните ни отбори Александър Николов, Георги Татаров, Самуил Вълчинов, Владимир Гърков, Стоил Палев и Мерелин Николова.

В двубоя се впусна и 8-годишната Елица - дъщеря на легендата Тони Зетова и кръщелница на Елица Василева. В края на демонстрацията двете Елици застанаха рамо до рамо на игрището, като предизвикаха овациите на публиката, а атракцията бе пълна.

Само след седмица момичетата, водени от Иван Петков ще участват във Финалната четворка на Златната лига в Русе, която може да проследите пряко по RING, както и тук - на btvnovinite.bg.

"Очаквам две хубави победи и да спечелим безапелационно първото място, защото победителят от Златната лига тази година получава право да играе в Чалъндж турнира през следващата, който пък ще даде място за спечелилия го да се класира в Лигата на нациите през 2023 г.", заяви президентът на родната федерация Любомир Ганев.