на живо

Време е за "Интер" - "Милан" (ВИДЕО)

Дербито на Милано пряко по RING от 13:30 ч.

Време е за дерби в Италия. "Интер" срещу "Милан" в първия двубой на "росонерите" след "ерата Силвио Берлускони". Срещата започва от 13:30 ч., пряко по RING.

Първото китайско дерби. Така медиите в Италия оприличават днешния сблъсък на Милано. Двата тима са собственост на компании от Китай, а сделката за "Милан" беше приключена преди 2 дни. Мачът ще генерира рекордна за сезона печалба за "Интер" от билети. 4 милиона евро ще влязат в касата на "нерадзурите", тъй като "Джузепе Меаца" ще бъде пълен до краен предел. Дербито до голяма степен ще определи кой от двата тима ще играе в Европа наесен.

Големите съперници се намират един до друг във временното класиране на Серия "А", като "росонерите" имат преднина от 2 точки пред своя конкурент.

След като Стефано Пиоли пое "Интер", отборът набра скорост и дори в един момент бе готов да атакува местата за Шампионската лига. Но през последните няколко кръга "нерадзируте" показват все по-колеблива игра, Те записаха 2 загуби и 1 реми и изпарднаха от топ 5 на първенството. 

"Милан" няма поражение в последните три срещи, след като записа 2 победи и 1 равенство..

Днешният мач ще бъде под номер 218 между градските съперници. През първия полусезон те направиха 2:2.

Предимството е на страната на "Интер" с 77 победи и 75 загуби, а 65 мача са завършили наравно. 

"Нерадзурите" нямат особени проблеми със състава си. Добрата новина за Пиоло е завръшането в игра на халфа Роберто Галярдини. 

В "Милан" сигурните отсъстващи за този мач Иняцио Абате, Рикардо Монтоливо, Джакомо Бонавентура и Андреа Бертолачи.

Каналите на bTV Media Group ще ви покажат още 4 мача от калчото днес. В 16 ч. "Ювентус" гостува на "Пескара" по RING, а в същия час, на Voyo.bg, "Рома" е домакин на сензацията "Аталанта".

От 19 ч. по RING е срещата "Сасуоло" - "Сампдория", а в късния мач от 21:45 ч. "Наполи" посреща "Удинезе", отново по RING.