на живо
Платен материал

Бонус Стоичков на Winbet.bg

Вземи своя безплатен залог от легендата на „Барселона“

Легендата на българския футбол Христо Стоичков избира бонуси в платформата на WINBET. Кавалерът на Златната топка е водещото вдъхновение на играта „Бонус Стоичков“, позволяваща на всеки клиент на сайта winbet.bg да спечели бонус безплатен залог.

Нещо повече - стойността на бонуса ще бъде определена лично от самия Стоичков, по един иновативен начин, който досега не е виждан сред българските хазартни оператори.

Внимание заслужава и играта „Бонус 4-4-2“, която не само може да донесе на клиентите на WINBET четири на брой безплатни залога, но и участие в жребия за две специални предметни награди, осигурени от хазартната компания - нови телевизори.

„Бонус Стоичков“ - вземи своя безплатен залог от легендата на „Барселона“

За квалифициращ залог се смята всяко едно предвиждане, което е направено на живо на среща от Световното първенство, с минимален коефициент 1.30 и минимална стойност на залога 20 лева.

Когато безплатният залог е присъден на потребителя, той може да разбере стойността му от раздел „Бонус Стоичков“ в сайта на WINBET.

Промоцията е в сила до самия край на Световното първенство по футбол в Катар, което ще завърши на 18 декември с големия финален двубой за трофея.

Бонус 4-4-2

Клиентите на WINBET могат да се запознаят с играта „Бонус 4-4-2“, която стъпва върху правилата на „Бонус Стоичков“ и дава възможност на всеки клиент да се бори за спечелване на една от двете предметни награди - нови телевизори.

Тагове:

@