на живо

Мениджърът на Кобрата плаши Джошуа със съд

Правилата трябва да се спазват, категоричен е Гоцев

Lap.bg

Мениджърът на Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев, е готов да съди Антъни Джошуа, ако световният шампион реши да пропусне мача си с българина и директно да се изправи срещу сънародника си Тайсън Фюри, както твърдят някои медии в Англия.

"Това е нещо, за което постоянно се говори. Тази врата обаче ще бъде затворена с обвинение в съда, защото се нарушават договорните отношения.", коментира Гоцев пред Press Box PR.

"Има много добри адвокати в Англия и честни съдилища. Ще се стигне дотам в зависимост какво решат от техния лагер. Вярвам, че Ей Джей и промоутърът му ще направят правилното нещо и ще финализират преговорите."

"Кубрат си спечели позицията да е претендент на Джошуа с много кръв, пот и сълзи. Не могат да отнемат всичките му права, но от тях зависи дали ще опитат. Трябва да спазват правилата на IBF, защото има подписано споразумение", обясни Гоцев.

Миналата седмица се появи информация, че двубоят за световната титла на Международната боксова федерация ще бъде на 12 декември в Лондон, но все още щабовете на двамата боксьори не са финализирали сделката.