на живо

Епизод 4: Петзвезден лукс и японски специалитети за гостите на Стилиян (ВИДЕО И СНИМКИ)

"Мачът на надеждата" приключва с шампионско парти в облаците

Епизод 4: Петзвезден лукс и японски специалитети за гостите на Стилиян (ВИДЕО И СНИМКИ)
 

Ред е за епизод 4 от дигиталната поредица на btvsport, посветена на "Мача на надеждата". Благотворителната среща ще се проведе утре - 6 септември, в Деня на Съединението на Националния стадион "Васил Левски". Бъдете и с нас в ефира на bTV Action и на btvsport.bg. Студиото започва в 16:00 ч., час преди първия съдийски сигнал.

От днес звездите, които ще участват в "Мача на надеждата" вече ще са в София. Коло Туре, Неманя Видич, Ашли Йънг, Робер Пирес и другите легенди ще се радват на петзвезден лукс в една от популярните горещи точки на столицата. Екипът на bTV надникна в покоите на феноменалните изпълнители.

Гостите на Стилиян Петров ще се радват на просторни стаи със страхотна гледка към София, здравословно меню и модерен спа център, който ще им предложи възстановителни процедури, сауна, масажен център и зона за релакс.

След благотворителното шоу, което ще може да наблюдавате на живо в ефира на bTV и безплатно и без регистрация на btvsport.bg, е предвидена официална вечеря.

Менюто за бившите футболни величия и техните половинки ще включва различна палитра от блюда, като един от акцентите ще падне върху гьозата.

Става дума за японска равиола - тънко тесто с различна плънка – от телешко, пилешко, свинско месо или само със зеленчуци, лук и подправки.

Сред гостите на футболното шоу, което ще напълни Националния стадион "Васил Левски", има и вегани, за които ще бъде изготвено специално меню.

На вечерята се очаква да присъстват над 80 гости, а 4 пъти повече ще са те на афтър партито, на което домакин ще бъде най-високият бар в София - 28 етажа над земята.