на живо

Христо Йовов пред bTV: Публиката ни заслужава да е в Шампионската лига (ВИДЕО)

Мненията са разнопосочни какво е представлявал като треньор Петър Хубчев, но той е допринесъл много за Левски

 

"Надявам се стадионът да се напълни. Каузата си заслужава. Със Стилиян Петров се познаваме от националния отбор. Бяхме в младежкия национален отбор, заедно се качихме при мъжете. Характерите ни съвпаднаха", разказва бившият национален и любимец на феновете на Левски Христо Йовов.

Той бе гост в епизод №74 в подкаста на bTV "За спорта без клишета".

"Доколкото знам Петър Хубчев живее във Франкфурт. На първия официален обяд в София хората от Айнтрахт казаха, че ще отправят покана на Хубчев да бъде гост на стадиона. Не знаехме и ние какво се случва с него.

Чакахме с нетърпение да се видим. Тази новина ни стъписа. Това е животът. Изправя ни пред трудности и препятствия, с които вярвам, че Хубчев ще се справи.

Да, мненията са разнопосочни какво е представлявал като треньор, но той е допринесъл много за Левски. Докоснах се до него в националния отбор, заслужава да получи съпорт от феновете на Левски", откровен е Бижутера.

"Искам да поздравя Стилиян Петров за това, което прави и се опитва да прави. Каузата е страхотна. Поклон, за човека, който се нагърби с нея. Отидете на мача, напълнете го, каузата е страхотна! Да си капитан в чужбина е нещо много голямо. Това е огромно признание за човека Стилиян Петров. Особено в Англия.